0

Foliering / Styling

Helfoliering
Helfoliering
Delfoliering
Delfoliering
Custom design
Custom design
Pris lister
Pris lister

I Norge er bil dyrt, både å kjøpe og eie. Derfor er mange av oss opptatt av å ta godt vare på den. Gjør vi det, holder verdien seg mye bedre, og det merkes den dagen den skal skifte eier.

Men uansett hvor mye vi gnikker og gnir, er forsiktige når vi parkerer og passer på barna, er det en del ting som er uunngåelig: Bilen får steinsprut, riper, bulker og ruster.

Man kan naturligvis minske risikoen mest mulig og bruke lakkforsegling. Men all verdens kremer blir sjanseløse når en liten stein kommer sprettende imot deg mens du ligger i fint driv på motorveien. Pang – og du får et merke i lakken. Ikke stort, men noen av oss finner hver eneste nye sprekk i rustningen når bilen vaskes. Og det irriterer.

Løsningen på problemet kan være foliering.

Det er dyrt å omlakkere bilen, særlig hvis du har lyst til å skifte farge.

Det finnes alternativer metoder, som faktisk både er billigere og som hjelper til med å bevare bilen bedre.

Foliering har virkelig fått fotfeste, og stadig flere bruker denne metoden for å gi bilen et nytt utseende og bevare originallakken bedre.

Rud Bilsenter AS tilbyr foliering av alle type kjøretøy.

Foliering / Styling

At drosje- og reklamebiler blir foliert for å beskytte lakken har vi sett på norske veier lenge, men nå ser trenden ut til å ta enda en ny vending.

– Rud Bilsenter AS merker at markedet nå endrer seg, og flere ønsker eget design på bilene sine. Det gjelder ikke bare reklame, men alt fra enkel striping til halv og helfoliering.

Å foliere bilen kan være et godt, og ikke minst et billigere, alternativ til å lakkere den, enten du ønsker å skifte hele fargen eller friske opp den eksisterende.

Mange biler hadde tidligere en annen lakkfarge originalt, men eierne har helfoliert bilen for å få et annet utseende og bevare lakken.

Nå følger mange etter. Familiebiler, småbiler, gamle og nye, pakkes inn i folie med alle regnbuens farger. Det er faktisk flere hundre å velge mellom, fra rosa, matt sølv og hvit til blå crome.

På Rud Bilsenter AS har vi spesialisert oss på foliering og solfilm.

For ditt ønske om design eller en spesiell farge har vi dyktige montører som er kreative og kan lage nærmest hva som helst. Vi designer det nye utseendet på bilen i samarbeid med deg og ditt ønske. Du kan velge over 500 farger og nyanser, og alle leveres med 5 års garanti. Helfoliering består av total fargeendring og vi monterer folien på alle deler av bilen utvendig slik at den beskytter alle overflater på bilens lakk.

Ved å bruke de beste produsentene og dyktige montører garanterer vi nøye og profesjonelt arbeid, slik at du blir fornøyd.

Kvalitet​

Vi bruker de store leverandørene 3m, apa, avery dennison, arlon, hexis og xpel paint protection og kan derfor tilby mange unike farger og nyanser. Vi velger det som er best på markedet og er alltid opptatt av å ha folie av høyest kvalitet. Grundig forarbeid, riktig montering og dyktige montører gjør at vi er sikker på at du får det du forventer. Vi har engasjerte montører som alltid forbedrer seg og som har et ønske om å være best i Norge. Vi setter kvalitet i sin helhet foran alt annet, så vi kan være best på det vi gjør.

Kundetilfredshet

Vi følger opp og inspiserer folien som sitter på bilen. Garantien dekker om folien sprekker opp, faller av eller bobler opp. Skulle du være uheldig å få folien ødelagt eller kolliderer så deler av folien på bilen blir stygg,  tilbyr vi deg 20% avslag på ny folie. Da tar vi av den gamle folien og setter på ny på delen som er ødelagt. Man trenger som regel ikke å ta av folien på hele bilen, kun der folien er skadet

loading